Kurser og ringtests

Vi tilbyder praktiske og teoretiske kurser og ringtests inden for veterinær diagnostik og fødevaresikkerhed. Akuelle kurser og ringtests annonceres her på siden, men vi skræddersyer også løsninger til virksomheder eller myndigheder. 

Mastitis ringtest

 

Mastitis ringtesten giver mulighed for at kvalitetssikre og teste pålideligheden af diagnostikken på alle normalt forekommende yverbakterier fra køer, men vil også omfatte patogener, der kan give anledning til differentialdiagnostiske problemer.

Fødevarestyrelsen anbefaler i Vejledning vedrørende Sundhedsrådgivning i kvægbesætninger, at dyrlægen kvalitetssikrer sin laboratoriediagnostik ved at deltage i en ringtest.
 

Målgruppe
Ringtesten er et tilbud til dyrlæger, laboranter og veterinærsygeplejersker beskæftiget med mikrobiologisk laboratoriearbejde i kvægpraksis.

 

Procedure
Du vil modtage 15 mælkeprøver podet med renkulturer af mastitispatogener klar til undersøgelse. Du får et personligt log-in til en database, hvor resultaterne skal indtastes. Efter deadline for indrapportering af resultater modtager du en anonymiseret rapport over ringtestens samlede resultater.  

Læs konklusionerne fra den seneste mastitis ringtest i rapporten 
Ringtest for identifikation og resistensbestemmelse af mastitispatogener 2016 

Kursus:
"Mastitis ringtest""
Sted

Kontakt

Sanne Fisker
Business Development Manager
Tlf. +45 2283 0101
susfi@dianova.dk

Modtag nyheder fra Dianova